ONLINE BOKA
ONLINE BUCHEN 

Burgsviks aktiviteter

Burgsvik erbjuder många möjligheter. Upplev olika restauranger eller puben med sina varierande matmöjligheter. Förutom god mat erbjuds musikalisk underhållning. Nytt för i år är en kreativ workshop. Kurserna kan bokas direkt. För mer information kan du klicka på respektive bild. Du kommer att omdirigeras till motsvarande webbplats. Vi hoppas att du får en trevlig vistelse.
Burgsviks Krog

Burgsviks Krog!

Välkommen till Burgsviks Krog!Här har det varit öppet året runt sedan 1970 och så kommer det fortsätta att vara.
Burgsvik förtjänar en bra krog och vi ska vara hela Sudrets mötesplats, det är målet. Vi kommer att ha en fast meny som alltid går att äta hos oss på kvällar och helger samt lunchmeny på vardagar. All mat är vällagad från grunden med härliga smaker. Det kommer att bli spelningar i Burgsvik i sommar. Men redan innan dess kör vi på livespelningar inomhus i restaurangen.
Guldkaggen

Guldkaggen

FörfattÄntligen har vi vår alldeles egna restaurang ”Guldkaggen by Allegrine” med Sudrets bästa solläge i charmiga Burgsviks hamn.
Vi vill skapa en sommarkrog utöver det vanliga och kommer att bjuda på många härliga överraskningar och den bästa Gotlandsupplevelsen med somrig mat, ledig stämning och skön musik säger Sebastian Thureson. Menyn «à la Côte d'Azur» erbjuder många sommarfavoriter – allt från lätta sallader till helgrillad fisk, lamm och franska pizzor.
Grå Gåsen

Grå Gåsen

Restaurang Borasco, en av Stockholms mest intressanta nykomlingar, kommer in som ett yrväder på Grå Gåsen i sommar! 
Borasco sätter upp ’gone fishing’ på dörren och tar med personal och medelhavskänslan till ön. Teamet bakom Borasco är Boban Rudinski, Kim Choukri och Lukas Moderato – ett rutinerat gäng med många krogsuccéer bakom sig. Grillen kommer gå varm men vi kommer också att erbjuda lättare rätter med somrig touch.
Hantverkshuset

Hantverkshuset Burgsvik

Burgsvik Galleri ligger centralt placerat i Burgsvik på södra Gotland ca 8 mil söder om Visby. Våra verksamheter håller öppet året runt och utöver konstutställningar erbjuder vi även flera olika kurser som t.e.x målning, kroki, skulptering, stenhuggning, keramik mm. Välkomna! Följ oss på Facebook Hantverkshuset Burgsvik
Burgsviks Bryggeri

Burgsviks Bryggeri

Ett bryggeri från södra Gotland.
Burgviks Bryggeri filosofi är att göra öl som vi själva tycker om och som håller hög kvalitét. Vare sig du är en av våra många redan trogna kunder eller är helt ny hoppas vi att du ska gilla det vi gör.
Hamnenburgsvik

Hamnen Burgsvik

Burgsvik är beläget på den sydvästra delen av Gotland. För sjöfarare som passerar ön erbjuder vi en allvädershamn med 35 gästplatser, med bra service och gott skydd från alla vindriktningar. Hamnen ligger i ett naturskönt kulturlandskap med många utflyktsmål och fina sandstränder. Med bistånd av SMART marina bygger vi nu ut och moderniserar hamnen. I anslutning till hamnen finns en barnvänlig strand och en stor bastu med utsikt över havet för de som njuter den nordiska bastutraditionen.
Burgsviks Marknad

Burgsviks Marknad

Marknaden hålls lördagarna den 6, 13, 20, 27 juli, samt den 3 augusti, kl 10-14.
En härlig sommarmarknad där du kan träffa folk, lyssna på levande musik, handla fina hantverksprodukter, lokala produkter, blommor, mat och mycket annat.
Platsen är på Bodbacken, bakom Biblioteket mellan Bertil Norrbys och Burgsviks Krog.
Välkommen!
Wasabi

WASABI

Vi är mycket glada över att Wasabi från Visby kommer att servera mat direkt till gästerna på Burgsviks Camping under sommaren.

Region

Gotlands cykelväg

Gotlands cykelväg leder precis förbi vår campingplats. Stanna och koppla av med oss ​​innan du hoppar tillbaka i sadeln nästa dag.

Medeltida stad Visby

Unna dig en promenad genom de pittoreska gatorna i Visby.

Hoburgsgubben

Hoburgen är ett område med grottor och rauken. Landskapet är mycket vackert och lämpligt för korta vandringar eller cyckelturer.

Burgsvik hamn och sandstrand

Hamnen och sandstranden med den ljuvliga solnedgången är den perfekta avkopplingen. Hamnen har utökats för gästbåtar, cafe och restaurang.